Välkommen att höra av Dig för ett personligt möte, där vi skräddarsyr ledarutveckling, föreläsning eller handledning utifrån de önskemål som finns just i Din organisation!

LEDARSKAPAtt leda betyder för mig att visa vägen och skapa förutsättningar för en fungerande organisation.    

För att bli en bra ledare behöver Du en god självkännedom och tillit till dig själv och din förmåga. Du behöver också lära dig att utvecklas i rollen och förstå hur Du kan använda dig av din emotionella intelligens i mötet med dig själv och andra. Utan träning inget resultat. Jag hjälper enskilda chefer och företag med det personliga ledarskapet, och erbjuder även föreläsningar och konsultationer i ämnet. Att som arbetsgivare idag erbjuda sina medarbetare personlig handledning/coaching ses ofta som en stor förmån, och ökar hela gruppers potential.

Om Du googlar ordet ledarskap får Du drygt 13 miljoner sökträffar.  Alltså finns det en uppsjö av beskrivningar och tolkningar i ämnet. Den ena mera ”effektiv” än den andra?


I mitt yrke som Ledarskapskonsult har jag fokus på det personliga ledarskapet, och vem just DU är eller vill vara som ledare. Du kan ha mångårig, ingen eller liten erfarenhet men behov av stöd under din ledarresa. Då finns jag där.

Jag föreläser om Ledarskapets möjligheter och dilemman, där jag i mycket relaterar till mina 25 år som chef och ledare. Att delge misstag och förstå att dessa leder till förändring och utveckling, leder åhöraren förhoppningsvis till både eftertanke och framtidsmod. Mitt mål är också att varje ledare inser att laget är större än jaget – och att vi är bäst tillsammans!


Jag vill uppmana alla chefer att våga titta inåt i sig själva och sin organisation och vara modiga så att de kan leda med både hjärta och hjärna.


Min föreläsning LEDARSKAPET 2.0 handlar om just detta: 


L –  De tre ”L-en”

E – Engagemang

D – Duet, jaget, laget

A – Arbetsuppgiften

R – Roligheter

S – Stillhet

K – Kunskap

A – Ansvaret

P – Positivt mind-set

E – Eftertanke/nytanke

T – TillitDen här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera